Binnen ons diensten pakket verzorgen en adviseren wij over alles met betrekking to Personeel en Salaris Het juiste personeel aantrekken en behouden!

Het is voor uw bedrijf belangrijk om een sterk team te hebben dat uw een product of dienst overtuigend in de markt zet. U zoekt daarom voortdurend de juiste mensen die passen bij uw bedrijf, maar u wilt goede medewerkers ook graag behouden. Wij helpen u graag bij de verdere invulling van de arbeidsrelatie met uw werknemers. U kunt ook bij arbeidsconflicten op ons rekenen. Onze specialisten op het gebied van Personeel & Organisatie zijn bij veel klanten al jarenlang een zeer gewenste sparringpartner.

Binnen ons diensten pakket verzorgen en adviseren wij over alles met betrekking to Personeel en Salaris In onze begeleiding richten wij ons onder andere op:

 • Advies over secundaire arbeidsvoorwaarden
  Employee benefits, flexibele arbeidsvoorwaarden, opstellen van personele regelingen (bijvoorbeeld kinderopvang), advies over de toepassing van cao’s.
 • Managementondersteuning
  Begeleiding en ondersteuning van directie en/of medewerker(s) bij alle vraagstukken over personeelsregelingen.
 • Personele ondersteuning
  Opstellen van een persoonlijk ontwikkelingsplan voor werknemers en/of ondersteuning bij functionerings-en beoordelingstrajecten.
 • Personeelsplanning
  Werving en selectie en/of het opstellen van personeelsadvertenties
 • (Ziekte)verzuim, bijvoorbeeld in het kader van de Wet verbetering Poortwachter
  Het wettelijk verplichte casemanagement, subsidies UWV, aansturen van arbodiensten, reïntegratie.
 • Ondersteuning bij ontslagprocedures
  Onder andere bedrijfseconomisch ontslag via kantonrechter of bemiddelaar.

Binnen ons diensten pakket verzorgen en adviseren wij over alles met betrekking to Personeel en Salaris Salarisverwerking

Salarisverwerking is meer dan alleen het berekenen van het bruto-nettoloon. Bij salarisverwerking krijgt u te maken met onder meer loonbelasting, sociale verzekeringen, arbeidsrecht en verzuimproblematiek.

Het verlonen is een maandelijks terugkerend proces waarbij kwaliteit en continuïteit van groot belang zijn. Om onze service op al deze gebieden te garanderen, bieden wij u een vaste contactpersoon voor de salarisadministratie van uw bedrijf. Deze persoon is uw directe aanspreekpunt en is daarbij op de hoogte van de specifieke aandachtspunten binnen uw bedrijf. Daarnaast is er ten minste één extra contactpersoon die als back-up fungeert en tevens volledig op de hoogte is van uw salarisadministratie.

Wij beschikken tevens over adviseurs op het gebied van loonbelasting, sociale verzekeringen, arbeidsrecht en verzuimproblematiek.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van veranderingen in regelgeving, ontwikkelingen in uw branche en nieuwe diensten van NBC Accountants & Adviseurs?? Meld u dan aan voor onze gratis e-mailnieuwsbrief en u ontvangt maandelijks een samenvatting van onze publicaties. Het meest actuele nieuws vindt u op onze website

Aanmelden gratis nieuwsbrief