Starters & Ondernemers begeleiding

Iedere ondernemingsfase kent nieuwe uitdagingen en hindernissen. Of het nu doorstart en groei, consolidatie en innovatie of bedrijfsbeëindiging, fusie of overname betreft. Om verantwoorde beslissingen te kunnen nemen zoekt u de juiste balans tussen persoonlijke, zakelijke, emotionele en rationele afwegingen. Onze accountants en adviseurs helpen u hier graag bij. Complexe wet- en regelgeving vertalen wij in uw voordeel, waardoor hindernissen omslaan in kansen die u optimaal benut.


Tevens kijken wij met u naar een optimale invulling van uw persoonlijke estateplanning. Waar en hoe kunt u uw vermogensplannen het best concretiseren? Zijn testamenten en alle contracten fiscaal en juridisch al geoptimaliseerd? Ook het fiscaal vriendelijk schenken aan uw kinderen kunnen wij voor u plannen en begeleiden.

Wij adviseren startende ondernemer Gratis Startersspreekuur

Een goede voorbereiding is het halve werk

Bent u van plan om een onderneming te starten? Maak dan een afspraak voor ons startersspreekuur. Dit is een gratis dienst waarbij u alle ruimte krijgt om uw bedrijf en toekomstplannen uit de doeken te doen en vragen te stellen. Zo legt u een stevige basis voor een goede start!


Tijdens het startersspreekuur komen onder meer het ondernemingsplan, rechtsvorm, belastingvoordelen, financierings- en kredietmogelijkheden en de inrichting van de administratie aan bod.


Iedere starter is van harte welkom op het startersspreekuur. Neem gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Wij adviseren startende ondernemer Financiële planning

Voor nu en de toekomst

Financiële planning optimaliseert uw vermogenspositie en geeft inzicht. Doelstellingen op de korte en (middel)lange termijn realiseert u hierdoor beter. Dankzij onze kennis van de materie en wetgeving kunt u alle mogelijkheden werkelijk benutten. Onze specialisten begeleiden u onder andere bij vraagstukken omtrent de volgende zaken: sociale zekerheid en pensioen, fiscale aspecten, budgetplanning, vermogen en eigen huis, estateplanning, beleggen, fusie en overname.

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van veranderingen in regelgeving, ontwikkelingen in uw branche en nieuwe diensten van NBC Accountants & Adviseurs? Meld u dan aan voor onze gratis e-mailnieuwsbrief en u ontvangt maandelijks een samenvatting van onze publicaties. Het meest actuele nieuws vindt u op onze website

Aanmelden gratis nieuwsbrief